Teamresultaat

Verbeter je teamresultaten

 

Je maakt deel uit van een (management) team met ambitie. Je geeft daar bijvoorbeeld leiding over. Je wilt je team laten groeien omdat je ziet dat er meer inzit dan er als resultaten uitkomt. Dit vraagt om gerichte teamgroei en -ontwikkeling. Zonder teamgeest zal een team niet groeien. Als deze voorwaarde is vervuld zal een team zich kunnen ontwikkelen door het leren van nieuwe gemeenschappelijke vaardigheden en automatismen en het leren kennen en behouden van duurzame teamkwaliteiten. Maar het gaat bij teamontwikkeling ook om het loslaten van wat wellicht al jaren in de weg zit. Ook voor teams geldt dat aan het eind van de rit het resultaat telt. Dat inspireert en zet aan tot meer samenwerking.

Met mijn persoonlijke inzet begeleid ik je graag bij het behalen van de door jou en je team gewenste prestaties. Met een op het team gerichte aanpak met onder ander de inzet van een vragenlijst, Teammonitor©, zullen jij en je team beter in staat zijn om optimaal te presteren. Daarnaast verzorg ik teamworkshops die vrijwel altijd een combinatie inhouden van inhoudelijk werk met creatieve inzet van beeldende middelen zoals fotografie en grafische vormgeving.

Voor de uitvoering van mijn Teamopdrachten werk ik  samen met andere professionele partijen. In dat kader verzorgt de Monitorgroep uit Utrecht ( Monitorgroep ) het operationele werk voor de Teammonitor©. Voor de creatieve inzet werk ik samen met  Portretplus voor fotografisch werk ( Portretplus ) en IkVerbeeldJe voor grafisch werk      ( IkVerbeeldJe ).

Geef een reactie