Wie is Duurzaam Perspectief?


Met mijn bureau begeleid ik  jou, je team of je organisatie. Ik bied advies en ondersteuning als je op zoek bent naar je verandermogelijkheden, kansen of betere resultaten in je werk. In mijn begeleiding spiegel en reflecteer ik op wat ik waarneem. Dat geeft jou nieuwe inzichten waarmee je nieuwe perspectieven vormt. Oude belemmeringen laat je los en je vormt nieuwe persoonlijke verbindingen en inzichten. Je raakt geïnspireerd, je wordt je bewust van je valkuilen en gaat handelen. Je boekt resultaten! Mijn begeleiding voorziet in snel handelen en actiegerichtheid maar ook in geduld en veel vertrouwen in zelfredzaamheid van jou zelf, je team en de organisatie waar je deel van uit maakt.

Achtergrond

Het begeleiden en sturen van persoonlijke ontwikkeling en organisatie veranderingen vormt de rode draad binnen alle functies, die ik heb uitgeoefend. Na een jarenlange ervaring in het financiële  bedrijfsleven begeleiding bij (persoonlijke en team-)ontwikkeling de kern van mijn werk geworden. Ik vervul individuele coach opdrachten, begeleid (management) teams en voer interim management opdrachten uit.

Na mijn studie in de sociale wetenschappen heb ik een brede ervaring opgedaan in diverse leidinggevende functies binnen de financiële sector. Van buitenlands en binnenlands betalingsverkeer, kredietverwerking tot human resources. Vanaf 2009 ben ik actief met verander- en coachopdrachten vanuit mijn eigen bedrijf Duurzaam Perspectief.

Joop Teunissen van Manen